För att du ska få mer tid till annat bjuder vi på vår kunskap

Boka rådgivning
Boka vår kostnadsfria ekonomiska rådgivning med fokus på företaget och dess utmaningar.


Vi söker nu en Redovisningskonsult till vårt kontor i Enköping. Vi söker dig som kan vara med att utveckla vår verksamhet, har driv i leverans till kund och brinner för redovisning.

Du kommer att ha eget kundansvar och göra bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer samt rådgivning. Du kommer även arbeta med kvalitetssäkring och Du gillar system och integrationer. Du har flera års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på byrå. Du är också flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi ser att du har erfarenhet från att jobba i Visma, Fortnox och Capego bokslut.


arbetsbeskrivning.

Är du redovisningskonsult och vill ha en ny utmaning på en arbetsplats där du kan växa?

Nu finns möjligheten att var med och bygga en expansiv verksamhet med oss på Floke Ekonomi AB. Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Ta chansen att bli en del av vårt team.


kvalifikationer.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och att ge service. Förutom det så har du 3–5 års erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult. Dina kunskaper i redovisning och beskattning är på topp och du är bekväm med att leda andra i kunduppdrag. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är en stor fördel om du är Auktoriserad redovisningskonsult eller har planerat att bli det. Vårt sätt att arbeta är modernt och digitalt och vi hjälper våra kunder att vidareutvecklas till effektiva och säkra ekonomiprocesser. Har du erfarenhet av systemimplementation är det därför en stor fördel för framtida uppdrag hos oss.

ansökan.

Känner du att det är uppgifter som passar dig?


Varmt välkommen med din ansökan!

 

806
804